Radio Frequentie

NIEUW TRIO XT – 3-polige RADIO FREQUENCY details

  • Verstevigen – verstrakken van het lichaam
  • Permanente resultaten
  • Behandeling toegestaan voor alle huidtypes
  • Pijnloos
  • Cellulitis vermindering

Deze behandeling voor het lichaam geeft direct een zichtbaar resultaat

Deze behandeling pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt (krimpt) en zorgt voor een onmiddellijk effect. De warmte stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid na slechts één behandelingen zichtbaar verstrakt. Men ziet onmiddellijk resultaten bij bijna alle patiënten al na de eerste behandeling.

Ook cellulite vermindert aanzienlijk en in veel gevallen verdwijnt deze zelfs helemaal. De gewenste resultaten worden verkregen na een volledige behandelingreeks, met meetbare resultaten en een sterke textuurverbetering van de huid.

Tijdens de behandeling voel je een zachte warmte. Onmiddellijk na de sessie kan een lichte roodheid en warmtegevoel op de huid achter blijven. Deze verdwijnt doorgaans binnen het uur na de behandeling. De behandelingen worden algemeen als veilig, aangenaam en effectief ervaren. Een typische reeks behandelingen bestaat uit 6 tot 8 sessies. Elke sessie duurt 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van het oppervlak). De behandelfrequentie ligt rond de 5 à 10 dagen.

TRIOXT behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een strakkere en gladde huid. Iedereen die behandeld wordt met TRIO XT mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon. TRIO XT behandelingen zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kan voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten.

De prijzen van de behandeling variëren per persoon. Na een intake gesprek hebben wij voor u een persoonlijke prijs.

Maak een afspraak bel: 013-5362204