Bedrijf

Schoonheidsverzorging en Nagelstudio Galini is een gemoedelijk en gezellig bedrijf aan de rand van het centrum van Tilburg. Galini is opgericht op 1 februari 1996 en heeft in de loop der jaren naam opgebouwd als een energiek, vakkundig en vertrouwelijke salon waar gedegen vakkennis, service en hygiëne hoog in het vaandel staan.

De salon is onderverdeeld in een nagelstudio, schoonheidssalon, pedicure salon, afslankstudio en permanent make-up en laser praktijk. Bij binnenkomst wordt U ontvangen in onze verkoopruimte waar U tal van leuke sierraden, make-up en huidverzorgingsproducten aantreft.

Tevens staan in dit gedeelte de 4 nageltafels opgesteld en een informatiebalie. Achter deze openbare ruimte bevinden zich achter gesloten
deuren 3 behandelkamers, een zonnebankkamer en een afslankstudio Wij hopen U een duidelijke en informatieve site te laten zien, maar mocht U na Uw bezoek aan onze site nog vragen hebben of een afspraak willen maken staan wij U uiteraard graag telefonisch of persoonlijk te woord.

Wij wensen U een plezierige verblijf op onze site.
Namens het hele Galini-team

Ons Team

Ingrid Kolen

Eigenaresse en oprichtster Schoonheidsverzorging Galini sinds 1996.

Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Staat garant voor de planning en organisatie. Begeleid beginnende schoonheidsspecialisten en nagelstylisten.

Angela Porru

Werkzaam bij Galini vanaf 1997

Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up, laser en IPL definitief ontharen

Shannon Parent

Werkzaam bij Galini vanaf 2010

Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Gespecialiseerd in het aanbrengen van nailart en wimperextentions.

Pleun van Wezel

Werkzaam bij Galini vanaf 2012

Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Cell Fusion C specialiste. Medisch Pedicure.

Joni Paulissen

Werkzaam bij Galini vanaf 2014

Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Gespecialiseerd in het aanbrengen van Wimperextensions